Przepis gulasz Brunswick można zrobić w około 2 godziny i 5 minut. To danie główne ma 155 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, kotlety z schabu wieprzowego, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Kotlety wieprzowe, kurczaka i okrągły stek włożyć do dużego holenderskiego piekarnika; zalej wodą. Przykryj i gotuj przez 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okrągły Stek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Odcedź wywar do innego dużego czajnika; wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
3
Usuń kości z mięsa; pokrój w kostkę i umieść w osobnej misce. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Gulasz z Brunszwiku działa naprawdę dobrze z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Winnica Stags ' Leap Napa Valley Cabernet Sauvignon z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Restauracje W Pobliżu Stags' Leap Winery Napa Valley Cabernet Sauvignon
2016 Napa Valley Cabernet Sauvignon jest Pluszowy i zachęcający, z kuszącą gamą owoców jeżyny Jeżynowej wraz z nutami malin sorbetowych oraz niuansami podnoszonego fiołka, ziela angielskiego, słodkiego cynamonu, goździków, cedru i zmiażdżonych liści laurowych. Na podniebieniu ciemne owoce jagodowe rozmnażają się z jeżyną, śliwką i cassis, ale są też pikantne elementy prezentujące lekkie nuty ziołowe i ziemię, nadając temu Cabernetowi klasyczną głębię i elegancję. Bezproblemowo zintegrowany dąb i wyrafinowane taniny zapewniają gładkie odczucie w ustach i dodają warstw złożoności, a wszystko to z długim teksturowanym wykończeniem. Niezwykle przystępne i przyjemne po wydaniu, to wino z pewnością zrobi wrażenie i dobrze połączy się z wieloma kulinarnymi smakołykami.