Gulasz Barani

Gulasz Barani
Gulasz Barani to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 1028 kalorii, 104g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $18.94 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, pastę pomidorową, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dum Mutton Biryani, Curry Z Baraniny, oraz Baranie Curry mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu podgrzej olej na średnim ogniu, aż zacznie lśnić. Mieszać w cebuli, czosnek, marchew, seler i świeży rozmaryn, i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać baranina i mieszać, aż wszystkie strony mięsa rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BaraninaBaranina
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Dodać wino i koncentrat pomidorowy i pozostawić do gotowania przez około 10 protokół. Następnie dodaj bulion warzywny lub wodę, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i pozostaw na wolnym ogniu przez 4 do 6 godzin, okresowo sprawdzając, czy ciecz nie rozprasza się, i dodając wodę w razie potrzeby. Gdy mięso zaczyna stawać się miękkie, dodaj ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem. Gulasz jest gotowy, gdy mięso jest bardzo delikatne (smak powinien być intensywny i bardzo smaczny). Dostosuj przyprawę, w razie potrzeby, i ubij masło tuż przed podaniem, aby sos był nieco bogatszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
GulaszGulasz
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn