Gulasz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką grzyby, groszek, makaron i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Gulasz Z Jednego Garnka, Najlepszy Gulasz, oraz Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu zmieloną wołowinę z cebulą, zielonym pieprzem i grzybami; odcedzić.
Dodaj kukurydzę, groszek, duszone pomidory, pokruszone pomidory, pastę pomidorową, sos pomidorowy i wodę. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wymieszać czosnek, parmezan, natkę pietruszki, sól, pieprz, cukier i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut.
Ugotowany makaron wymieszać z sosem mięsnym.
Podawać na gorąco lub przechowywać w lodówce na później.