Gulaschsuppe (Zupa Gulaszowa)
Gulaschsuppe (Zupa gulaszowa) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 260 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 20 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz paprykę, wołowinę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulaschsuppe (Niemiecka Zupa Gulaszowa), Zupa Gulaszowa, oraz Zupa Gulaszowa.
Instrukcje
Roztopić margarynę w dużym garnku; gotować i mieszać chuck wołowiny aż rumiane, o 10 protokół. Wymieszać cebulę, czerwoną paprykę i zieloną paprykę. Nadal gotować i mieszać, aż warzywa będą złote, o 10 minut więcej.
Dodaj 1 1/4 szklanki wody, pasty pomidorowej, papryki i soli czosnkowej. Dusić, aż wołowina będzie prawie miękka, około 1 godziny.
Wymieszać 5 szklanki wody i bulion wołowy do wołowiny i zupy cebulowej; nadal gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 30 minut więcej.
Wymieszać 3 łyżki zimnej wody ze skrobią kukurydzianą w misce; wlać mieszaninę do zupy. Doprowadzić zupę do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje, około 5 minut. Doprawić sosem Worcestershire, majerankiem i ostrym sosem pieprzowym.