Gulasch Wołowy

Gulasch Wołowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Gulasch wołowiny może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1005 kalorii, 35g białka, oraz 88 g tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Gulasch Wołowy, Szegediner Gulasch na # SundaySupper, oraz Gulasch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i gotować, aż goldenbrown i miękkie, często mieszając, o 25minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i majeranek; gotować aż zmięknie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj pomidor i gotuj, aż mieszanina zacznie się zmieniaćbark czerwony, często mieszając, około 3 minut.
5
Dodaj oba papryki i wymieszaj, aby zmiksować; wyjmij z ognia i odstaw na 1 minutę dla smaków.
6
Dodać ocet; wymieszać średni heatuntil prawie cała ciecz jest wchłaniana, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Dodaj bulion, liście laurowe i lemonpeel; zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Wołowinę posypać solą i pieprzem; dodać do garnka. Gotować na wolnym ogniu średnio-niskimil wołowina jest delikatna, mieszając od czasu do czasu,około 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Przenieść wołowinę do miski, pozostawiając onionsin garnek. Gotować sos w garnku, aż zmniejszy się Do5 filiżanek, o 15 protokół. Lekko schłodzić.Praca w partiach, SOS puree w blenderuntil gładkie; powrót do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Wołowina do garnka. Dusić do ogrzania przez, o 5 protokół. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić.Chill uncovered do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Zgodnie z duchem tego menu, nalej austriacką czerwień gulaszem. Owocowy, elegancki Feiler-Artinger2007 Zweigelt (1 zł
Składniki, których będziesz potrzebować
ZweigeltZweigelt
2
to dobry wybór.
3
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn