Przepis Guasacaca (Salsa z awokado) może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 minut. Ta przystawka ma 173 kalorie, 1G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Mieszanka cebuli, awokado haas, jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Serious Eats ma 899 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Salsa Z Awokado (Guasacaca), Guasacaca-Wenezuelska Salsa Z Awokado, oraz Guasacaca (SOS Awokado).
Instrukcje
1
Umieść awokado, cebulę, paprykę, jalapeño (jeśli używasz), czosnek, kolendrę, pietruszkę, ocet i sok z limonki w blacie robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulse aż wszystko jest drobno posiekane, zatrzymując się zeskrobać w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.