Guacamole Katalońskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać kataloński guacamole spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, awokado, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Katalońskie Ziemniaki, Brokuły À La Catalan, oraz Catalan Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek, anchois, pietruszkę i sól umieścić w moździerzu i za pomocą tłuczka rozgnieść na pastę.
Ubić oliwę z oliwek, ocet i sok z cytryny. Odłóż opatrunek na bok.
Umieść awokado w misce i za pomocą widelca rozgnieć je, aż będą całkowicie gładkie. Wymieszaj pomidora i dressing, a następnie posmakuj przyprawy, dodając więcej soku z cytryny w razie potrzeby.
Odstawić na 15 do 20 minut, aby smaki się stopiły, a następnie podawać z pieczywem tostowym lub grillowanym.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;