Guacamole Katalońskie

Guacamole Katalońskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać kataloński guacamole spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, awokado, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Katalońskie Ziemniaki, Brokuły À La Catalan, oraz Catalan Escarole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek, anchois, pietruszkę i sól umieścić w moździerzu i za pomocą tłuczka rozgnieść na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Ubić oliwę z oliwek, ocet i sok z cytryny. Odłóż opatrunek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieść awokado w misce i za pomocą widelca rozgnieć je, aż będą całkowicie gładkie. Wymieszaj pomidora i dressing, a następnie posmakuj przyprawy, dodając więcej soku z cytryny w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzyprawyPrzyprawy
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Odstawić na 15 do 20 minut, aby smaki się stopiły, a następnie podawać z pieczywem tostowym lub grillowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
ChlebChleb
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn