Grzyby ziołowe z białym winem

Jeśli masz z grubsza 25 minut do spędzenia w kuchni, Grzyby ziołowe z białym winem mogą być znakomite bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 653 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wina, szczypiorku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mahimahi z ziołowym sosem z białego wina, Mahimahi z ziołowym sosem z białego wina, oraz Kebaby Z Kurczaka Z Białego Wina Herbed.
Instrukcje
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu.
Umieść grzyby na patelni, dopraw włoską przyprawą i gotuj 10 minut, często mieszając.
Wymieszaj Wino i czosnek na patelni i kontynuuj gotowanie, aż większość wina wyparuje. Dopraw solą i pieprzem i posyp szczypiorkiem. Kontynuuj gotowanie 1 minutę.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Laurent-Perrier Brut. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.