Grzyby, soczewica i dziki ryż Timbales

Grzyby, soczewica i dziki ryż Timbales
Grzyby, soczewica i dziki ryż Timbales wymaga z grubsza 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 150 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jedwabiste tofu, sherry, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Bochenek z soczewicy i dzikiego ryżu, Dziki Ryż I Pikantna Soczewica Faszerowane Acorn Squash, oraz Ryż Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W razie potrzeby umieść jeden ładnie wyglądający plasterek grzybów na dnie każdego ramekina.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Podsmażyć cebulę na patelni nieprzywierającej, aż zacznie brązowieć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj, aż zmieni się w okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać grzyby, tofu, czosnek, sherry, i wody i zmiksować na dość gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Dodaj soczewicę i ponownie przetworzyć, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
6
Dodaj pastę pomidorową, zioła, skrobię kukurydzianą i sól i proces, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Dodaj cebulę do procesora i impuls do włączenia ich, ale nie nad przetwarzać (chcesz, aby zachować niektóre tekstury.) Zeskrobać zawartość robota kuchennego do miski i dodać ugotowany dziki ryż. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Podzielić mieszaninę między naoliwione ramekiny i wygładzić szczyty łyżką. Ustaw ramekiny w dużym naczyniu do pieczenia i dodaj gorącą wodę do naczynia, uważając, aby nie rozpryskać go w ramekinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Piec, odsłonięty, aż wierzchołki będą brązowe i chrupiące, a środki wydają się umiarkowanie jędrne po naciśnięciu palcem-około 45-50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut. Uruchom cienki nóż na brzegach i odwróć ramekiny na talerze do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawać z ulubionym sosem grzybowym (lub patrz mój poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki

Składniki

2duże plastrychleb (może być bezglutenowy)chleb (może być bezglutenowy)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowana soczewicagotowana soczewica2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowany dziki ryżgotowany dziki ryż33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaskrobia kukurydziana lub marantaskrobia kukurydziana lub maranta1Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku0Batoniki toffi Heathrozmaryn mielony świeżyrozmaryn mielony świeży2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony10pieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki12 łyżeczki czosnku w proszkudrożdże odżywczedrożdże odżywcze1cebula, mielonacebula, mielona0Batoniki toffi Heathszałwia przetartaszałwia przetarta1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek6krewetki i żyłkisól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakusól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosherry (opcjonalnie)sherry (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejedwabne tofu (lekkie, mocne lub ekstra mocne Mori-nu, preferowane)jedwabne tofu (lekkie, mocne lub ekstra mocne Mori-nu, preferowane)12 łyżeczki czosnku w proszku1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesoymilk zwykłysoymilk zwykły1Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka niebielona (substytut maranty bezglutenowej)mąka niebielona (substytut maranty bezglutenowej)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn