Grzyby Portobello faszerowane szpinakiem z awokado
Szpinak nadziewane grzyby Portobello z awokado może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską, liście szpinaku, ser parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem, Portobello Grzyby faszerowane szpinakiem i dipem z karczocha, oraz Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Namoczyć suszone pomidory w misce z gorącą wodą, aż zmiękną, o 20 protokół.
Nasadki grzybów Portobello pocierać 2 łyżkami oliwy z oliwek, lub w razie potrzeby; ułóż boki grzybowe na przygotowanej blasze do pieczenia. Pieczarki doprawiamy oregano, solą morską i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Portobello
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku do miękkości, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Umieść łodygi grzybów, suszone na słońcu pomidory, czerwoną paprykę i ząbki czosnku w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego Burgera
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
8
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać suszone na słońcu mieszaniny pomidorów w gorącym oleju, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego Burgera
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Wymieszać szpinak na patelni; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione