Grzyby Portobello faszerowane szpinakiem z awokado

Grzyby Portobello faszerowane szpinakiem z awokado
Szpinak nadziewane grzyby Portobello z awokado może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską, liście szpinaku, ser parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem, Portobello Grzyby faszerowane szpinakiem i dipem z karczocha, oraz Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć suszone pomidory w misce z gorącą wodą, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Drenaż.
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Nasadki grzybów Portobello pocierać 2 łyżkami oliwy z oliwek, lub w razie potrzeby; ułóż boki grzybowe na przygotowanej blasze do pieczenia. Pieczarki doprawiamy oregano, solą morską i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku do miękkości, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Umieść łodygi grzybów, suszone na słońcu pomidory, czerwoną paprykę i ząbki czosnku w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
8
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać suszone na słońcu mieszaniny pomidorów w gorącym oleju, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Wymieszać szpinak na patelni; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Spuścić nadmiar płynu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Łyżka mieszanki szpinaku na pieczonych czapkach grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
12
Awokado podzielić pokrojone w kostkę na pieczarki i posypać parmezanem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn