Grzyby Po Prostu Marynowane

Grzyby Po Prostu Marynowane
Po prostu marynowane grzyby mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 112 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, tymianek, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ogórki Po Prostu Marynowane, Grzyby Marynowane, oraz Grzyby Marynowane.

Instrukcje

1
W dużym garnku doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać grzyby i dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Zdjąć z ognia i odsączyć.
4
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, tymianek, sól, sok z cytryny, czosnek, pieprz, natkę pietruszki i cebulę w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać pieczarki i wrzucić aż do powlekania. Chill in marinade overnight, and reheat to serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn