Grzyby marynowane II

Grzyby marynowane II
Marynowane grzyby II to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 215 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 302 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną musztardę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Grzyby Marynowane, Grzyby Marynowane, oraz Grzyby Marynowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj ocet winny czerwony, oliwę z oliwek, cebulę, sól, natkę pietruszki, suchą musztardę, brązowy cukier i czosnek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Wymieszać z grzybami. Dusić 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przenieść do sterylnych pojemników i schłodzić w lodówce do momentu podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn