Grzyby marynowane II
Marynowane grzyby II to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 215 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 302 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną musztardę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Grzyby Marynowane, Grzyby Marynowane, oraz Grzyby Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszaj ocet winny czerwony, oliwę z oliwek, cebulę, sól, natkę pietruszki, suchą musztardę, brązowy cukier i czosnek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Wymieszać z grzybami. Dusić 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
Przenieść do sterylnych pojemników i schłodzić w lodówce do momentu podania.