Przepis Grzyb, kukurydza, i Poblano Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, krem, kliny limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki, kukurydza i miękkie Tacos Poblano z kremem z awokado, Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą, oraz Poblano I Tacos Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać grzyby na patelnię; gotować 4 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Do pieczarek dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju. Wmieszać cebulę i kolejne 5 składników( przez poblano); gotować 4 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pieprz Poblano
Cebula
Olej Do Smażenia
5
Dodać kukurydzę i fasolę na patelnię; gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać salsę i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podziel mieszankę warzywną równomiernie między tortille. Na wierzchu każdej tortilli 1 1/2 łyżki sera, 1 1/2 łyżeczki kolendry i 1 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.