Grzyby Faszerowane Tuńczykiem
Pieczarki Nadziewane tuńczykiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, tuńczyk albacore w wodzie, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem Z Pieczarkami Cremini I Szalotkami, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz tuńczyka, majonez, suszona cebula, cebula w proszku, słodki smak, ser szwajcarski, sól, i pieprz w dużej misce. Czapki grzybowe wypełnić mieszaniną tuńczyka; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie i zaczną rezygnować z soków, 20 do 25 minut.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.