Grzyby Faszerowane Tuńczykiem

Pieczarki Nadziewane tuńczykiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 62 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, sól i pieprz, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem Z Pieczarkami Cremini I Szalotkami, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz tuńczyka, majonez, suszona cebula, cebula w proszku, słodki smak, ser szwajcarski, sól, i pieprz w dużej misce. Czapki grzybowe wypełnić mieszaniną tuńczyka; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie i zaczną rezygnować z soków, 20 do 25 minut.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.