Grzyb Caponata
Grzyb Caponata może być tylko przystawka szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, cukier, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 18%. Spróbuj Caponata, Caponata, oraz Caponata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, saute zielona papryka i cebula w 1 łyżka masła i 1 łyżka oleju przez 10 minut lub do złotego koloru.
Dodać połowę grzybów i pozostały masło i olej; saute do miękkości.
Usunąć mieszankę cebuli i odstawić.
Saute pozostałe grzyby do miękkości. Zwróć wszystko na patelnię. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 2 minuty.
Dodać oliwki, ocet, koncentrat pomidorowy, cukier, oregano, sól i pieprz. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 10 minut lub aż zgęstnieje.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z chipsami obwarzanka lub plasterkami bagietki.