Gruszka-Kruszonka Żurawinowa
Need a deser bezmleczny? Kruszonka gruszkowo-żurawinowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz połówki gruszek w syropie, margarynę, szybko gotujący się owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Gruszkowo-Żurawinowe Crumble, Gruszka I Żurawina Crumble, oraz Gruszka-Kruszonka Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić gruszki, zastrzegając 3/4 szklanki płynu. Pozostałą ciecz należy wyrzucić.
Połączyć gruszki, 3/4 szklanki płynu i żurawiny.
Połączyć 1 łyżkę mąki i ziela angielskiego; posypać mieszaniną gruszki, i wrzucić lekko. Mieszankę łyżką do 8-calowej kwadratowej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki mąki, owsa i cukru.
Margarynę pokroić blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Posypać mieszaniną owsa na mieszaninie gruszki.
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut.