Gruszka-Francuskie Tosty Mascarpone

Gruszka-Francuskie Tosty Mascarpone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj francuskie tosty gruszkowo-Mascarpone. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,57 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga gruszek, jajek, ekstraktu wanillanowego i syropu klonowego. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako niedrogie śniadanie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Francuskie tosty z chutneyem gruszkowym i Mascarpone, Hawajskie francuskie tosty z ananasem i Mascarpone, oraz Francuskie tosty z jagodami i Mascarpone na noc są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małym rondelku gotuj gruszki na 1 łyżce masła na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; całkowicie ostudzić.
3
W małej misce ubij ser. Dodaj cukier, imbir, 1/8 łyżeczki cynamonu i gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wytnij kieszeń z boku każdej kromki chleba. Ostrożnie napełnij każdą kieszeń około 1/4 szklanki mieszanki gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
W płytkiej misce ubij jajka, mleko, wanilię i pozostały cynamon. Ostrożnie zanurz obie strony chleba w mieszance jajecznej (uważając, aby nie wycisnąć nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Na dużej patelni rozpuść pozostałe masło na średnim ogniu. Ugotuj faszerowany chleb z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W razie potrzeby podawaj z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn