Grube ciasto jabłkowe z lukrem twarogowym
Need a deser wegetariański? Grube ciasto jabłkowe z serem śmietankowym lukier może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Figueroa Cupcakes: Grube Ciasto Cytrynowe Figowe, Kompot Z Solonego Miodu Figowego, Lukier Z Serem Śmietankowym, Grube ciasto jabłkowe z rumianym lukrem maślanym, oraz Ciasto jabłkowo-orzechowe z lukrem serowym.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w dużej misce do wymieszania.
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami, dodać do masy maślanej, mieszając aż do wymieszania. Wymieszać w plasterkach jabłek i 1 szklanka orzechów włoskich.
Rozprowadzić na nasmarowanej patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Posmarować lukrem z serem śmietankowym; w razie potrzeby posypać orzechami włoskimi.