Grube Babeczki Z Otrębami Bananowymi
Grube babeczki z otrębami bananowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis serwuje 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 11g tłuszczu i w sumie 306 kalorii. 26 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Jeśli masz pod ręką masło, skórkę pomarańczową, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grube, niskotłuszczowe babeczki z otrębami bananowymi Ina, Babeczki Z Otrębami Bananowymi, oraz Babeczki Z Otrębami Bananowymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść papierowe wkładki w 1 (10 lub 12 filiżanek) foremce do muffinek.
Połącz otręby i maślankę i odstaw na bok. Krem masło i cukier w misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową przez około 5 minut, aż będą lekkie i puszyste. Przy niskim mikserze dodawaj jajka po 1 na raz. Zeskrob miskę, a następnie dodaj melasę, skórkę pomarańczową i wanilię. (Mieszanina będzie wyglądać na zsiadłą.)
Dodaj mieszankę otrębów / maślanki i połącz.
W osobnej misce przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Przy mieszalniku na niskich obrotach powoli dodawaj mąkę do ciasta, aż się połączy. Nie przesadzaj! Dodać rodzynki, banany i orzechy włoskie gumową szpatułką.
Łyżką do lodów lub dużą łyżką napełnij kubki na muffinki do góry i piecz przez 25 do 30 minut, aż tester ciasta wyjdzie czysty.