Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni

Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni
Zupa z grubej białej fasoli z salami smażonym na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 405 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, zioła prowansalskie, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Salami Z Białej Fasoli, Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią, oraz Make - Ahead salami Sub z białą fasolą i kapustą-Slaw.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz fasolę z 1 łyżką herbes de Provence i zmiażdżonymi ząbkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj wodę do pokrycia przez 1 cal i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż fasola zacznie mięknąć, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodaj 1 łyżkę soli i kontynuuj gotowanie, aż fasola będzie miękka, 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Odcedzić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Tymczasem w dużym emaliowanym żeliwnym garnku lub garnku do zupy podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać salami i gotować na dużym ogniu, aż chrupiące, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść salami na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Dodać cebulę, marchew, seler i 3 plasterki ząbków czosnku i pozostałe 1 łyżka herbes de Provence. Doprawić solą i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 minuty, następnie przykryć i gotować, aż zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
8
Do warzyw dodaj fasolę i wywar z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
9
Połowę zupy przekładamy do blendera i pulsujemy, aż fasola będzie grubo posiekana; zupę przekładamy do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodać jarmuż i gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka, o 15 protokół. Wymieszać z zarezerwowanym salami i doprawić solą i pieprzem. Zupę pokroić w miseczki, udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
JarmużJarmuż
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn