Grown-Up Farmhouse Grillowany Ser
Grown-Up Farmhouse Grillowany ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 19g białka, oraz 45 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pancetta, masło, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grown Up BLT Grillowany ser, Grillowany ser dla dorosłych, oraz Kanapki Z Grillowanym Serem Dla Dorosłych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Ustaw stojak na obramowanej blasze do pieczenia.
Połóż plastry pancetta na stojaku na blasze do pieczenia i piec, aż ostry, 15 do 18 protokół.
W międzyczasie, ustawić toster do niskiego ustawienia i tosty Brioche plastry, (powinny być lekko suche, ale nie brązowy).
Lay 4 plastry lekko tosty brioche na powierzchni roboczej i przykryć plastry z połowy sera, a następnie plaster pomidora. Doprawić każdą kanapkę szczyptą soli i zdrowym mieleniem czarnego pieprzu. Na wierzchu po 2 pancetty i pozostały ser.
Połóż pozostałe plastry brioche na górze i lekko docisnąć. Wierzch każdej kanapki posmarować 1/2 łyżki masła.
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Roztopić pozostałą łyżkę masła na patelni i dodać kanapki, masłem do góry. Gotować, aż chleb będzie złoty kolor i ser zaczyna się topić. Odwróć kanapki, naciśnij lekko, i kontynuować gotowanie, aż złoty i tasty.
Przenieść do deski do krojenia i pokroić kanapki ząbkowanym nożem, po przekątnej. Ułóż na półmisku i podawaj natychmiast.