Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 35g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, oliwki, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z sosem mango-awokado i kwaśną pomarańczą, Warzywa gotowane na parze w pergaminowych paczkach, oraz Grouper filety z cytrusowo-Koprowym smakiem.
Instrukcje
Włożyć sok pomarańczowy do małego niereaktywnego rondla, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż zgęstnieje i zmniejszy się do około 1/4 szklanki.
Ubijamy miód i przekładamy do miski.
Wlać sok z limonki, ocet i doprawić solą, pieprzem i więcej miodu w razie potrzeby.
Połączyć oliwki, papryka, szalotka, jalapeno, olej, ocet, pietruszka i trochę soli i pieprzu w misce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Dla groupera: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Posypać oba filety z obu stron solą i pieprzem.
Umieścić 1 filet grouper na środku każdego kawałka pergaminu. Polej każdy filet 1 łyżką oleju i 1 łyżką wina. Złóż krawędzie razem, a następnie szczelnie złóż krawędzie, zaciskając wszystkie strony, aby całkowicie uszczelnić Pakiety.
Umieścić pakiety na blasze do pieczenia lub w dużym piekarniku dowód saute patelni.
Piec w piekarniku przez 15 minut.
Umieścić każdą paczkę na talerzu obiadowym i odstawić na 2 minuty. Następnie otworzyć pergamin i skropić niektóre z kwaśnym sosem pomarańczowym i top z niektórych smak martini.
Dekoruj listkami pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.