Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish

Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 35g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, oliwki, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z sosem mango-awokado i kwaśną pomarańczą, Warzywa gotowane na parze w pergaminowych paczkach, oraz Grouper filety z cytrusowo-Koprowym smakiem.

Instrukcje

1
Włożyć sok pomarańczowy do małego niereaktywnego rondla, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż zgęstnieje i zmniejszy się do około 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ubijamy miód i przekładamy do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać sok z limonki, ocet i doprawić solą, pieprzem i więcej miodu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Połączyć oliwki, papryka, szalotka, jalapeno, olej, ocet, pietruszka i trochę soli i pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
3
Dla groupera: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Posypać oba filety z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
5
Umieścić 1 filet grouper na środku każdego kawałka pergaminu. Polej każdy filet 1 łyżką oleju i 1 łyżką wina. Złóż krawędzie razem, a następnie szczelnie złóż krawędzie, zaciskając wszystkie strony, aby całkowicie uszczelnić Pakiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z GrouperaFilety Z Groupera
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6
Umieścić pakiety na blasze do pieczenia lub w dużym piekarniku dowód saute patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec w piekarniku przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Umieścić każdą paczkę na talerzu obiadowym i odstawić na 2 minuty. Następnie otworzyć pergamin i skropić niektóre z kwaśnym sosem pomarańczowym i top z niektórych smak martini.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Dekoruj listkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia42
Magazyn