Groszek Wiosenny Marynowany
Marynowany groszek wiosenny może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.71 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 412 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette, Dymka Marynowana, oraz Dymka Marynowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać groszek i gotować, mieszając i podrzucając często, aż lekko zmięknie i surowy smak zniknie, 2 do 3 protokół.
Dodać sól i cukier i wrzucić do herbu.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać ocet. Powinien parować i rozpylać (Nie wdychać oparów).
Dodać miętę i czosnek i wrzucić do włączenia.
Lejek grochu i płynu do pojemnika żaroodpornego. Pozostawić do ostygnięcia na blacie przez 30 minut. Przykryć pojemnik i przenieść do lodówki. Pozostawić do odpoczynku przez co najmniej 12 godzin. Groch będzie przechowywać do jednego tygodnia w lodówce.