Groszek Sezamowo-Imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj groszku sezamowo-imbirowego. Ten przepis służy 8. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz zieloną cebulę, brązowy cukier, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Spróbuj Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym, Świeży zielony groszek i groszek cukrowy w sosie sezamowym, oraz Paluszki z kurczaka miodowo-Teriyaki z sezamem z makaronem celofanowym sezamowym i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W woku lub patelni rozgrzać 2 cale oleju roślinnego, aż będzie bardzo gorąco, około 185°.
Upewnij się, że groszek jest suchy. Blanszować je w oleju partiami przez 30 sekund.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W osobnym woku rozgrzać olej sezamowy i smażyć imbir, czosnek, zieloną cebulę i wędzoną wieprzowinę przez 4 minuty.
Dodaj sos sojowy, ocet, i brązowy cukier, i doprowadzić do wrzenia.
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i bulion z kurczaka, aby rozpuścić skrobię kukurydzianą; mieszaj mieszaninę w woku, aż sos będzie zagęszczony i przejrzysty. Wchodzisz w groszek cukrowy.
Dekoruj czarną goma (nasiona sezamu), które zostały opiekane na suchej patelni.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;