Groszek Miętowy
Groszek miętowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 85 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mięty, sos sojowy, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli z groszkiem przystawki, pędy grochu, i miętowy groch strzelać Pesto, Groszek Cukrowy I Groszek Słodki Z Ciepłym Czosnkiem Chile Vinaigrette, oraz Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować groch we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupiącej-miękkiej; odcedzić w durszlaku i spłukać w zimnej wodzie.
Ponownie odcedzić, osuszając na papierowych ręcznikach.
W misce wymieszać sos sojowy i 5 kolejnych składników (przez miętę) mieszając trzepaczką.
Dodać groszek i wrzucić lekko do herbu, smakując i dostosowując przyprawy, jeśli to konieczne.
Służyć jako dodatek do grillowanych owoców morza, mięsa lub drobiu.