Groch, Mięta I Parmezan Crostini
Groszek, mięta i parmezan Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli koszernej, oliwy z oliwek, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Groch, Mięta I Parmezan Crostini, Bezglutenowy makaron z miętą, groszkiem i parmezanem, oraz Figowe, Feta I Miętowe Crostini.
Instrukcje
Grilluj 12 kromek chleba i natrzyj ząbkiem czosnku.
Groszek blanszować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, około 2 minut na świeży groszek i 1 minutę na zamrożone.
Groszek odsączyć; przełożyć do miski. Doprawić koszerną solą i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i zacieru z tyłu widelca.
Rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki na każdym toście.
Dekoruj ogolonym parmezanem, rozdartą miętą i kilkoma kroplami octu balsamicznego.