Grissini z kminkiem i parmezanem
Grissini z kminkiem i parmezanem zajmuje około 35 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 70 kalorii, 3 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka pieprzu, jajka, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 12% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Grissini z parmezanem i popękaną papryką, Pieczenie chleba: Grissini z rumianym masłem i parmezanem oraz Grissini są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz parmezan, kminek, nasiona kopru włoskiego, sól i pieprz na dużej blasze do pieczenia.
Umieść jajko w małym naczyniu. Wyłóż 2 blachy do pieczenia papierem pergaminowym i odłóż na bok.
Wyjmij ciasto chlebowe z opakowania i połóż na dużej powierzchni roboczej.
Ciasto przekroić w poprzek na pół.
Każdą połówkę przekrój wzdłuż na 8 części. Biorąc 1 kawałek ciasta na raz, rozwałkuj ciasto obiema rękami, aż będzie bardzo cienkie i długie na około 14 cali. Za pomocą pędzla zwilż ciasto rozmąconym jajkiem, obtocz ciasto w mieszance parmezanu, delikatnie przekręć i ułóż na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Kontynuuj z pozostałymi kawałkami ciasta.
Piec w piekarniku na złoty kolor, około 15 minut.
Wyjmij z piekarnika, lekko ostudź i podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Różowa Poema Cava Brut z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Brut Rose]()
Poema Cava Brut Rose
Wino wykazuje aromaty i smaki typowe dla Trepatu, ze świeżymi i eleganckimi nutami truskawek, malin i płatków róż. Zrównoważona kwasowość sprawia, że wino jest lekkie i świeże. Świetnie komponuje się z wędlinami, grillem, drobną dziczyzną i lekko wędzonymi rybami. 100% Trepat