Grillowany łosoś z sosem kolendrowym

Grillowany łosoś z sosem kolendrowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego łososia z sosem kolendrowym. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 903 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka łososia, kolendry, old bay przyprawa tm, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest znakomite. Spróbuj Grillowany Łosoś Kolendrowy, Grillowany łosoś z pesto Kolendro-Pekan, oraz Grillowany Łosoś Chipotle Z Ananasem Cilantro Rice dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Lekko nasmaruj jedną stronę dużego arkusza folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Łososia ułożyć na nasmarowanej folii. Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Zdjąć z ognia i wymieszać w kolendry i jalapeno. Gdy kolendra zwiędnie, skropić mieszaninę masła nad łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
MasłoMasło
łosośłosoś
5
Na grillu umieścić folię z łososiem. Sezon z Old Bay. Gotować 15 minut, lub do ryby jest łatwo płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn