Grillowany łosoś z salsą Mango
Grillowany łosoś z salsą Mango wymaga około 28 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 328 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.54 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z salsą Mango, Grillowany łosoś z salsą Mango, oraz Grillowany Łosoś Z Salsą Mango.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki; przetrzyj mieszaninę na łososia.
Łososia umieścić w płytkim naczyniu; przykryć i marynować 8 godzin lub na noc.
Połącz mango i 6 kolejnych składników w średniej misce; przykryj i schłodź 1 godzinę.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.