Grillowany Łosoś Azjatycki

Grillowany łosoś azjatycki to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z limonki, imbir, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Grillowany Łosoś Azjatycki, Łosoś Z Grilla Azjatyckiego, oraz Grillowany Łosoś Azjatycki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnij torebkę; wstrząśnij, aby rozpuścić cukier.
Dodaj łososia do worka. Worek uszczelniający, zamieniający się w łososia. Marynować w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Łosoś wyjąć z worka; marynata rezerwować.
Łososia umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść marynatę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę i 30 sekund lub do wrzenia.
Wskazówka: kupowanie dobrych ryb jest naprawdę ważne dla ostatecznego smaku przepisu. Ryby nigdy nie powinny pachnieć " fishy."Powinno pachnieć jak morze lub strumień. Ponadto ciało powinno być jaskrawo zabarwione. Nie bój się go powąchać lub zapytaj sprzedawcę ryb, kiedy przybył. Jeśli nie może Ci powiedzieć, nadszedł czas, aby znaleźć inne miejsce, aby go kupić!
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.