Grillowany Teriyaki Meat Loaf i pakiety warzyw

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu japońskich przepisów, więc spróbuj grillowanego mięsa Teriyaki i paczek warzyw. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 50 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka nuggetsów kukurydzy dla niemowląt, gotowej do jedzenia marchewki ciętej dla niemowląt, mieszanka czosnku i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywo" Mięso " Bochenek, Warzywny Meat Loaf, oraz Zupa Jarzynowa Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij cztery arkusze folii o wymiarach 18x12 cali; rozpyl folię za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
W średniej misce ubić jajko. Wymieszać 2 łyżki Basty i glazury, bułki tartej, mieszanki czosnkowo-pieprzowej i mielonej wołowiny. Kształt mieszanki na cztery 4x2-calowe podłużne bochenki, o grubości około 1 cala.
Umieść 1 bochenek na rozpylonej stronie każdego arkusza folii; umieść 1/2 szklanki marchwi i 1/4 kukurydzy wokół każdego bochenka.
Mżawka z pozostałym baste i glazury. Owiń każdy pakiet bezpiecznie za pomocą podwójnych uszczelek, umożliwiając rozszerzenie ciepła.
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić pakiety na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Przykryć grill; gotować 25 do 35 minut lub aż bochenki są dokładnie ugotowane i marchewki są miękkie, obracając pakiety na raz w połowie gotowania. Ostrożnie otwarte paczki, aby umożliwić ucieczkę pary; termometr do mięsa włożony do środka bochenków powinien odczytywać 71°.