Grillowany Sum Z Pieprzem Cytrynowym

Grillowany Sum z pieprzem cytrynowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do pieprzu cytrynowego, sok z cytryny, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowany Sum Z Pieprzem Cytrynowym, Sum Cytrynowo-Pieprzowy, oraz Sum Cytrynowo-Pieprzowy.
Instrukcje
Wlać sok z 5 cytryn do szklanej miski; ubić sól morską i czosnek.
Dodać filety z suma, przykryć i marynować w lodówce 1 do 4 godzin.
Rozgrzej brojlery piekarnika do 400 stopni F (205 stopni C) i ustaw stojak piekarnika na najniższą pozycję.
Wyjąć filety z suma z marynaty i strząsnąć nadmiar; wyrzucić pozostałą marynatę.
Umieść filety na patelni do pieczenia; posypać przyprawą pieprz cytrynowy, przyprawą czosnkową i ziołową oraz przyprawą kreolską. Ułóż plasterki cytryny na filetach.
Dusić w nagrzanym piekarniku, aż ryby płatki łatwo widelcem, 12 do 15 protokół. Może chcesz, aby włączyć brojlerów na pełni przez ostatnie kilka minut, jeśli chcesz krawędzie ryby czernieją.
Filety posypać rozdrobnioną marchewką i pietruszką do dekoracji.
Podawać z cytrynowymi klinami na boku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.