Grillowany stek żeberkowy z ciepłą sałatką Bucheron

Grillowany stek żeberkowy z ciepłą sałatką Bucheron
Grillowany stek żeberkowy z ciepłą sałatką Bucheron wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na 13,44 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1794 kalorii, 111g białka, oraz 116g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, dojrzewający kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Spróbuj Grillowany stek z ciepłą kukurydzą i sałatką z pomidorów wiśniowych, Marynowany stek w stylu koreańskim z grillowanymi szalotkami i ciepłymi tortillami, oraz Sałatka Ze Szparagów, Gorgonzoli I Steków Na Ciepło dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wznieś ogień i pozwól mu spalić się do świecącego żaru.
2
W międzyczasie zmiażdżyć czosnek, koper włoski i czarny pieprz w moździerzu na szorstką pastę. Zioła drobno posiekać i połączyć z czosnkiem i tylko tyle oliwy z oliwek, aby pasta. Końcówką noża nakłuć kilka dziur w powierzchni steku i warstwy tłuszczowej. Pocierać marynatę na powierzchni wołowiny, pchając do otworów. Odstawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Gotować ziemniaki w wodzie i rosół z kurczaka z Garni bukiet aż gotowane przez i prawie rozpada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Odcedzić i zarezerwować płyn. Gotować stek na węglach 4 minut na stronę dla średnich. Około 2 minuty przed zakończeniem gotowania steku umieść gałęzie ziół na węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
5
Wyjmij stek z ognia i pozostaw na 2 minuty. Pokroić i podawać z sałatką. Pamiętaj, aby wlać wszelkie soki, które zostały uwolnione ze steka, odpoczywając nad nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Doprowadzić ser do temperatury pokojowej i pokruszyć w salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać oliwki, ziemniaki, trochę płynu ziemniaczanego, ocet, oliwę z oliwek i mniszek lekarski. Doprawić solą i świeżym pieprzem i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn