Grillowany stek z płaskiego żelaza z pistacjowym masłem Pesto

Grillowany stek z płaskiego żelaza z pistacjowym masłem Pesto jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1072 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sól i pieprz, steki z płaskiego żelaza, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Lemon Basil Pesto Flat Iron Steak, Flat Iron Steak z pesto z pieprzu Piquillo, oraz Flat Iron Steak z masłem ziołowym.
Instrukcje
W maszynce dodać masło bazylia, czosnek, sól i pieprz. Puls kilka razy, aż dobrze połączone.
Dodaj sok z cytryny i olej. Znowu puls.
Dodaj ser, pistacje i płatki czerwonej papryki.
Wyjąć z procesora za pomocą gumowej szpatułki na arkusz papieru pergaminowego i uformować w kłodę.
Umieścić w lodówce i pozostawić do Ustawienia na co najmniej 30 minut.
Rozgrzej grill do średniej.
Steki skropić oliwą z oliwek. Umieścić na grillu, a podczas gotowania doprawić solą morską i czarnym pieprzem, do smaku. Gotować przez 3 do 4 minut, następnie obrócić i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grilluj przez kolejne 3 do 4 minut.
Wyjąć z grilla na talerz i pozostawić na kilka minut. Pokroić dyski masła, umieścić na stekach jeszcze gorące i służyć.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.