Grillowany Stek Z Polędwicy Wołowej

Grillowany Stek Z Polędwicy Wołowej
Potrzebujesz bezglutenowy i bezmleczny hor d ' oeuvre? Grillowany stek z polędwicy wołowej może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 8 porcji z 129 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu sojowego, oliwy z oliwek, mielonego imbiru i pieprzu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy obejmują Grillowany stek z polędwicy wołowej z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, Grillowany stek z polędwicy wołowej z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, oraz Grillowany stek z polędwicy wołowej z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze siedem składników; dodaj wołowinę. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 3 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Przygotuj grill na pośrednie ciepło. Grilluj stek pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie (w przypadku średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn