Grillowany Stek Z Flanki
Grillowany stek Flankowy to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, zieloną cebulę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Grillowany Stek Z Flanki, oraz Grillowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze siedem składników.
Dodaj wołowinę; uszczelnij worek i obróć do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc, obracając raz.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Posmaruj obie strony mięsa musztardą. Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 5-10 minut z każdej strony (dla średnio rzadkich, termometr do mięsa powinien czytać 145°; średni, 160°; dobrze zrobione, 170°. Pokroić cienko w poprzek ziarna.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.