Grillowany Stek Tequila Lime
Grillowany stek Tequila Lime może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,27 zł za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z limonki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Stek Tequila Garlic Lime Flank, Grillowany Stek Tequila Chipotle Lime Flank, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić składniki marynaty. Przykryć i zmiksować do wymieszania. Wołowinę przebić widelcem kilka razy po obu stronach.
Wlać marynatę do płytkiego szklanego lub plastikowego naczynia lub zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności.
Dodać wołowinę; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce, obracając wołowinę od czasu do czasu, co najmniej 6 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa. Przykryć i grillować wołowinę na średnim ogniu 20 do 25 minut dla średniej doneness, szczotkowanie od czasu do czasu z marynatą i obracając raz. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki.