Grillowany Stek Sałatka Cezar
Przepis Grillowany stek Sałatka Cezar może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. To danie główne ma 426 kalorii, 37g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sałaty rzymskiej, grzanki o smaku czosnkowym, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Stek Sałatka Cezar, Grillowany Stek Sałatka Cezar, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu, aż do dobrze wymieszanego. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Wołowinę posypać pieprzem. Przykryć i grillować wołowinę na średnim ogniu 15 do 18 minut dla średniej doneness (160F), obracając raz.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
W dużej misce, wrzucić romaine, grzanki, ser i dressing. Top z plasterkami wołowiny.
Podawać z dodatkowym posiekanym parmezanem w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.