Grillowany stek Ribeye z salsą Chimichurri

Grillowany stek Ribeye z salsą Chimichurri może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 46g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól morska i mielony pieprz, gałązki kolendry, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis od Go Dairy Free ma 25 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Grillowany Stek Ribeye, Grillowany Stek Z Żubra Ribeye, oraz Grillowany stek Ribeye z masłem Gorgonzola.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć zieloną cebulę, papryka, kolendra, jalapeno, czosnek, oregano, sól, pieprz, ocet, olej, i sok z limonki. Dobrze wymieszać, aby równomiernie rozproszyć składniki.Steki obficie przyprawić solą i pieprzem, a następnie grillować aż do pożądanej doneness.
Podawać każdy stek z salsą i gałązką kolendry.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.