Grillowany stek i sałatka z Portobello

Grillowany stek i sałatka z Portobello mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.4 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rukoli dziecięcej, octu balsamicznego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowany stek i sałatka z Portobello, oraz Grillowana Sałatka Stekowa Portobello z serem pleśniowym Vinaigrette.
Instrukcje
Połączyć stek, 2 łyżki. ocet i 1/2 łyżeczki. sól w torbie ziplock; uszczelnij torbę i obróć kilka razy, aby pokryć. Odstawić na 15 minut.
Rozgrzej grill gazowy do wysokości.
Grzybki szczotkowe z 2 łyżkami. olej i doprawić solą i pieprzem.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić płyn. Oil grill ruszty i grill grzybowe Czapki i stek do miękkości, obracając raz, o 10 minut w sumie na grzyby, 6 do 7 minut w sumie na stek.
Przenieść grzyby i stek do deski do krojenia i odstawić 5 minut. Grubo posiekać grzyby i pokroić stek na ziarno.
Połączyć rukolę, pomidory, grzyby, pozostałe 2 łyżki. oliwa z oliwek, pozostała 1 łyżka. ocet i 1/4 łyżeczki. sól w dużej misce; wrzucić do herbu. Ułóż sałatkę na talerzach obiadowych. Top z pokrojonym stekiem i posypać serem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.