Grillowany stek i Kaboby warzywne

Grillowany stek i Kaboby warzywne
Grillowany stek i Kaboby warzywne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 303 kalorie, 25g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, grzybów, drewnianych szaszłyków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek i warzywa Kabobs, Kabobs Stek Warzywny, oraz Łatwy Grillowany Stek Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużym płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodać wołowinę, obracając się do płaszcza. Przykryj lub uszczelnij torbę i schłodź 20 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Tymczasem drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
4
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę. Wątróbkę wołową na 4 szaszłyki, cebulę na 2 szaszłyki, a pieczarki i paprykę na pozostałe 2 szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
PaprykaPapryka
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
5
Posypać kabobs pożądaną ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Grilluj jednocześnie wołowinę i warzywa, przykryte pokrywką do grilla. Grill Wołowina 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Grilluj warzywa 10 minut lub do miękkości, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować dwóch winnic Columbia Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn