Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook

Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 27g białka, oraz 73g tłuszczu. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełbas, musztarda dijon, SOS verte i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowany stek z cytrynową rukolą i sałatką z fety z " Kitchen Garden Cookbook, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić sos: w robocie kuchennym, połączyć bazylia, zielona cebula, pietruszka, kapary, sok z cytryny, oregano, musztarda i czosnek i proces, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu procesora powoli wlewaj oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż mieszanina utworzy grube przeciery. (Sos można przykryć i schłodzić do 3 dni.)
Przygotuj średni ogień do bezpośredniego gotowania na grillu węglowym lub gazowym.
Połówki squasha posmarować oliwą z oliwek i doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem. Ułóż połówki squasha i kiełbaski na grillu bezpośrednio nad ogniem i grillem, obracając w razie potrzeby, aż połówki squasha będą po prostu miękkie po przekłuciu ostrym nożem, około 4 minut.
Przełóż połówki squasha na talerz i wrzuć z około 1/3 szklanki (3 uncje płynu/80 ml) sosu. Kontynuuj grillowanie kiełbas, obracając w razie potrzeby, aż gotowane przez, o 4 minuty dłużej.
Kiełbaski przekładamy na talerz z kabaczkiem, posypujemy natką pietruszki i podajemy. Podaj pozostały sos przy stole.