Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook

Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z
Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 27g białka, oraz 73g tłuszczu. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełbas, musztarda dijon, SOS verte i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowany stek z cytrynową rukolą i sałatką z fety z " Kitchen Garden Cookbook, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos: w robocie kuchennym, połączyć bazylia, zielona cebula, pietruszka, kapary, sok z cytryny, oregano, musztarda i czosnek i proces, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu procesora powoli wlewaj oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż mieszanina utworzy grube przeciery. (Sos można przykryć i schłodzić do 3 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przygotuj średni ogień do bezpośredniego gotowania na grillu węglowym lub gazowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Połówki squasha posmarować oliwą z oliwek i doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem. Ułóż połówki squasha i kiełbaski na grillu bezpośrednio nad ogniem i grillem, obracając w razie potrzeby, aż połówki squasha będą po prostu miękkie po przekłuciu ostrym nożem, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Przełóż połówki squasha na talerz i wrzuć z około 1/3 szklanki (3 uncje płynu/80 ml) sosu. Kontynuuj grillowanie kiełbas, obracając w razie potrzeby, aż gotowane przez, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Kiełbaski przekładamy na talerz z kabaczkiem, posypujemy natką pietruszki i podajemy. Podaj pozostały sos przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn