Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook

Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z
Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 27g białka, oraz 73g tłuszczu. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełbas, musztarda dijon, SOS verte i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowany stek z cytrynową rukolą i sałatką z fety z " Kitchen Garden Cookbook, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos: w robocie kuchennym, połączyć bazylia, zielona cebula, pietruszka, kapary, sok z cytryny, oregano, musztarda i czosnek i proces, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu procesora powoli wlewaj oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż mieszanina utworzy grube przeciery. (Sos można przykryć i schłodzić do 3 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Przygotuj średni ogień do bezpośredniego gotowania na grillu węglowym lub gazowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Połówki squasha posmarować oliwą z oliwek i doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem. Ułóż połówki squasha i kiełbaski na grillu bezpośrednio nad ogniem i grillem, obracając w razie potrzeby, aż połówki squasha będą po prostu miękkie po przekłuciu ostrym nożem, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Przełóż połówki squasha na talerz i wrzuć z około 1/3 szklanki (3 uncje płynu/80 ml) sosu. Kontynuuj grillowanie kiełbas, obracając w razie potrzeby, aż gotowane przez, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Kiełbaski przekładamy na talerz z kabaczkiem, posypujemy natką pietruszki i podajemy. Podaj pozostały sos przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn