Grillowany SOS Romesco
Grillowany SOS Romesco może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 30 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz migdały, papryka, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Grillowane Szalotki Z Sosem Romesco, oraz Grillowane krewetki z sosem Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. Owiń czerwoną paprykę, pomidor i cebulę w dużym arkuszu wytrzymałej folii aluminiowej. Grilluj na umiarkowanym ogniu przez około 25 minut, aż warzywa zmiękną i zwęglą.
Warzywa przełożyć do blendera.
Dodać migdały i pokruszony czerwony pieprz i puree. Doprawić solą i podawać.