Grillowany ser z Guacamole

Grillowany ser z Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 742 kalorie, 21g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, guacamole, ser jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wiele osób robiło ten przepis, a 901 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kanapka Z Grillowanym Serem Guacamole, Kanapka Z Grillowanym Serem Guacamole, oraz Boczek Guacamole Grillowana Kanapka Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztop jedną trzecią masła w dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Dodaj zarówno kromki chleba i gotować, wirując od czasu do czasu, aż bladobrązowy na dolnej stronie, o 2 protokół.
Przenieść do deski do krojenia tosty-side-up.
Na jednej kromce chleba ułożyć jeden plasterek sera. Top z guacamole i drugi plaster sera. Zamknij kanapkę, z obu tosty boki skierowane do wewnątrz.
Roztopić jeszcze jeden kawałek masła na patelni i zmniejszyć ogień do średniej niskiej.
Dodaj kanapkę i gotować, wirując od czasu do czasu, aż głęboko, nawet złoty kolor, o 5 protokół.
Wyjmij kanapkę za pomocą elastycznej metalowej szpatułki.
Dodać pozostałe masło. Powrót kanapkę na patelni gotowane-side up. Doprawić solą. Gotować, wirując od czasu do czasu, aż druga strona jest głęboka, nawet złotobrązowa, a ser dokładnie się topi, około 5 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.