Grillowany Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka

Grillowany Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka
Przepis Grillowany ser pleśniowy Indyk hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 35g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ser, bułki burger, sos sałatkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany ser pleśniowy i bekon bazylia hamburgery z indyka, Pieczarkowy Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka, oraz Burgery Z Indyka Faszerowane Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wymieszać indyka, majonez i ser pleśniowy. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MajonezMajonez
Cała TurcjaCała Turcja
4
Okładka i grill paszteciki 4 do 5 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku pasztecików czyta 74°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać na bułkach z plasterkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
RolkaRolka
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn