Grillowany Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka
Przepis Grillowany ser pleśniowy Indyk hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 35g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ser, bułki burger, sos sałatkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany ser pleśniowy i bekon bazylia hamburgery z indyka, Pieczarkowy Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka, oraz Burgery Z Indyka Faszerowane Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wymieszać indyka, majonez i ser pleśniowy. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
Okładka i grill paszteciki 4 do 5 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku pasztecików czyta 74°.
Podawać na bułkach z plasterkami cebuli.