Grillowany pstrąg z pieczoną dyni, pekanami i Pesto z liści selera

Grillowany pstrąg z pieczoną dyni, pekanami i Pesto z liści selera
Grillowany pstrąg z pieczoną dynią maślaną, pekanami i Pesto z liści selera jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera, Waniliowa pieczona dynia Maślana i pekan, oraz Pieczona dyni z orzechami pekan i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć squash i tymianek w średniej misce. Zmiażdżyć 1 ząbek czosnku; dodać do mieszanki do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Skropić 1 łyżką oleju, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzuć do płaszcza. Ułóż mieszaninę squasha w jednej warstwie na blasze do pieczenia; piec w 375 przez 40 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki; mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieścić 1 ząbek czosnku w mini robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodaj 2 łyżki oleju, liście selera, natkę pietruszki, sok i 1/8 łyżeczki soli; proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście SeleraLiście Selera
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu równomiernie polać filetami z pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
PieprzPieprz
SólSól
8
Filety posmarować 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Umieść filety, skórkę w dół, na stojaku do grillowania; grilluj 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Pokrój pozostały ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
11
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu; dodać pozostałe 2 łyżeczki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać pokrojony czosnek, cebula, i pozostałe 1/8 łyżeczka soli; gotować 2 minut lub aż cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
13
Dodać mieszaninę squasha; gotować 2 protokół lub aż gorące. Wymieszać pekan; gotować 1 minutę. Mieszaninę dyniową podzielić równomiernie na 4 talerze; na wierzch polać polędwicą z pstrąga. Łyżka 2 łyżki pesto na każdym filecie z pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn