Grillowany placek z serem Ricotta, świeżymi pomidorami, Oregano i pieczonym olejem czosnkowym

Grillowany placek z serem Ricotta, świeżymi pomidorami, Oregano i pieczonym olejem czosnkowym
Grillowany placek z serem Ricotta, świeżymi pomidorami, Oregano i pieczonym olejem czosnkowym wymaga ok. 5 godzin i 20 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ciepłej wody, bazylii z szyfonadą, pomidorów śliwkowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Soczyste pieczone pomidory z Oregano i czosnkiem, Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling, oraz Penne z pieczonymi pomidorami i świeżą ricottą.

Instrukcje

1
Olej i czosnek umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę. Szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Wymieszać wodę i drożdże w dużej misce i odstawić 5 minut do dowodu. Stopniowo wlać 2 szklanki mąki i mieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać przez około 1 minutę, aby uformować gąbkę.
3
Odstawić, przykryty, na co najmniej godzinę.
4
Umieść gąbkę w misce miksera stojącego. Używając haka do ciasta, dodaj sól i olej, a następnie dodaj mąkę, 1/2 szklanki na raz, aby uformować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjąć z miski i zagnieść.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieścić w czystej naoliwionej misce i pozostawić do wyrośnięcia, powoli, około 2 1/2 godziny. Podzielić ciasto na 4 kulki, w razie potrzeby, odstawić ponownie na 1/2 godziny, a następnie rozwałkować zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Spłaszcz ciasto, delikatnie wciśnij w duży prostokąt, obficie posmaruj oliwą z oliwek i wrzuć na grill. Grillować po obu stronach na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
1 stronę posmarować ricottą, posypać solą i pieprzem, roztrzepać pomidory, skropić prażonym olejem czosnkowym, udekorować bazylią i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Przez CiastoPrzez Ciasto
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn