Grillowany Pieprz-Pesto Linguine
Grillowany pieprz-Pesto Linguine wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Na 94 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz paprykę, linguine, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pesto Linguine z orzechami włoskimi i pieczoną czerwoną papryką (bezmięsny poniedziałek), Grillowana Ryba Na Linguine Z Pieczonym Sosem Pieprzowym, oraz Pieczone kanapki z czerwonym pieprzem i Pesto z grillowanym serem.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Umieść paprykę, grzyby i ząbki czosnku na kawałku folii aluminiowej o wymiarach 24 x 12 cali lub lekko nasmarowanej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości.
Posypać mieszankę papryki kaparami, liśćmi kolendry i 1 łyżką soku z cytryny. Fold folia aluminiowa do uszczelnienia, pozostawiając otwór w górze dla pary do ucieczki.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
20 minut lub do momentu, aż papryka prawie poczernieje, a grzyby są miękkie.
Wyjąć opakowanie foliowe z grilla. Zamknąć folię i odstawić na 10 minut, aby rozluźnić skórę na papryce. Paprykę obrać i wyrzucić ze skóry.
Proces pieczonej papryki, pozostałe elementy w opakowaniu z folii aluminiowej, oliwa z oliwek, następne 3 składniki, i pozostałe 1 łyżka soku z cytryny w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
SOS podawać na gorącym ugotowanym makaronie.
W razie potrzeby posypać serem.