Grillowany Pieprz-Pesto Linguine

Grillowany Pieprz-Pesto Linguine
Grillowany pieprz-Pesto Linguine wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Na 94 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz paprykę, linguine, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pesto Linguine z orzechami włoskimi i pieczoną czerwoną papryką (bezmięsny poniedziałek), Grillowana Ryba Na Linguine Z Pieczonym Sosem Pieprzowym, oraz Pieczone kanapki z czerwonym pieprzem i Pesto z grillowanym serem.

Instrukcje

1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2
Umieść paprykę, grzyby i ząbki czosnku na kawałku folii aluminiowej o wymiarach 24 x 12 cali lub lekko nasmarowanej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Posypać mieszankę papryki kaparami, liśćmi kolendry i 1 łyżką soku z cytryny. Fold folia aluminiowa do uszczelnienia, pozostawiając otwór w górze dla pary do ucieczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
20 minut lub do momentu, aż papryka prawie poczernieje, a grzyby są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
6
Wyjąć opakowanie foliowe z grilla. Zamknąć folię i odstawić na 10 minut, aby rozluźnić skórę na papryce. Paprykę obrać i wyrzucić ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Proces pieczonej papryki, pozostałe elementy w opakowaniu z folii aluminiowej, oliwa z oliwek, następne 3 składniki, i pozostałe 1 łyżka soku z cytryny w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
SOS podawać na gorącym ugotowanym makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
W razie potrzeby posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn