Grillowany okoń morski z masłem cytrusowo-oliwkowym

Grillowany okoń morski z masłem cytrusowo-oliwkowym
Grillowany okoń morski z masłem cytrusowo-oliwkowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 20g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Mieszanka soli, masła, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Okoń morski z sosem cytrusowo-oliwkowo-kaparowym, Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, oraz Grillowany bas w paski z masłem pomarańczowo-szafranowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać składniki masła cytrusowo-oliwkowego. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wszystkie powierzchnie filetu z ryby posmarować olejem; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety RybneFilety Rybne
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Umieść rybę na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 10 do 13 minut, obracając rybę po 5 minutach, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Podawać z masłem cytrusowo-oliwkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
OliwkiOliwki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn